De Tiny house community groeit

De Tiny house community groeit

Steeds meer mensen en bedrijven kiezen voor een Tiny, en dat brengt ons stap voor stap dichterbij ons doel. Wie hebben we verwelkomd in de Tiny community? Dit zijn de bedrijven, gemeenten en zorginstellingen die samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst.

Joep & Rob

Door corona, hebben ook wij begrepen dat het belangrijk is om op een goede manier thuis te kunnen werken. Toen wij op een gegeven moment de tip van vrienden kregen voor een kantoor in de tuin in de vorm van een tiny house, zijn we opzoek gegaan en hebben we uiteindelijk besloten om met de mensen van tiny in zee te gaan. Contact verliep soepel. Waren voor levering nog wel wat verbeterpuntjes met betrekking tot levertijd en communicatie omtrent plaatsing, maar dit is perfect opgelost. Bedankt tiny.

Bekijk het model
Tiny house model Buxus 6

Ron

Vorige week op onze natuurplaats hebben we dit model geplaatst. Mochten van de landeigenaar alleen een huis van hout neerzetten ivm omgeving. Dit model had blijkbaar een stalen constructie waar hout omheen is gebouwd. Stevig en ideale oplossing, heel blij en super contact.

Tiny house interior

Annemiek & Jacques

Wij hadden ooit dit huisje in Tiny Parks in Drenthe gezien en besloten erin te slapen voor 2 nachten. Dat beviel zo erg dat we na heel lang denken en sparren hadden besloten om dit model aan te schaffen voor onze recreatiegrond in Duitsland. We hebben de Tiny House express op een trailer laten staan zodat we deze altijd nog een keer kunnen verplaatsen als dat nodig gaat zijn. Bovendien stonden we hiermee wat hoger van de grond en hebben we er zelf een terras aangebouwd. Ook super dat we alleen op de elektra aangesloten zitten met een campingstekker. Dat heeft het wel makkelijk gemaakt. Dit is een goede keuze geweest. Met veel dank aan de heren van Tiny Parks voor de begeleiding en brainstorm!

Tiny house

Douglas-hout.nl

Vanuit Douglas-hout.nl leveren en monteren we al het Douglas hout rondom de huisjes, onder andere: veranda’s, vlonders, tafelbanken en pergola’s. De samenwerking bevalt ons erg goed. We communiceren snel, zijn altijd op de klant gericht en willen iets goeds neerzetten. Dit komt overeen met Tiny Europe en daarin vinden we elkaar. De uitstraling van ons hout past ook nog eens perfect bij die van de parken. De grootste uitdaging die we hadden was het projectmanagement om de behoefte in kaart te brengen en op locatie te monteren. Gelukkig werken we in ons netwerk met goede vakmannen samen, die direct kunnen schakelen en hard werken. Het is mooi om te zien hoe snel je dan komt tot een goed resultaat. Bedankt dus aan iedereen betrokken en we kijken uit naar de komende projecten!

Douglas hout