Flexibel en sfeervol wonen

Flexibel en sfeervol wonen

TINY concepts is dé oplossing als het gaat om het creëren van duurzame en tijdelijke woonomgevingen van hoge kwaliteit. Geen containerwoningen of stapelbouw, maar sfeervolle en comfortabele Tiny Houses met een wauw-effect voor de bewoners en omgeving. Waar andere en tijdelijke woonvoorzieningen toch nog een redelijke bouwtijd vergen, zijn onze Tiny Houses binnen een korte tijdsduur op locatie te verkrijgen. Daarnaast kunnen onze Tiny Houses eenvoudig worden verplaatst en hergebruikt doordat ze op een trailer zijn gebouwd.

Een tiny tijdelijke woning

Tiny combi model De TINY Combi is een knusse, sfeervolle en comfortabele woning die van alle gemakken is voorzien. Net als bij een normale woning, maar dan een stuk kleiner! De ontwerpers zijn maanden bezig geweest om een zo efficiënt mogelijke woning te creëren met een oppervlakte van 25m2. Belangrijke pijlers bij het ontwerp waren kwaliteit, duurzaamheid, warm en huiselijk. De TINY Combi is te verkrijgen in een twee- en vierpersoonsuitvoering. Unieke woonbeleving Tiny Houses zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Niet zo gek, want Tiny Houses passen volledig in het hedendaagse gedachtengoed omtrent duurzaamheid, milieu en betaalbaarder wonen. Daarnaast worden Tiny Houses door bewoners zelf als zeer sfeervol en warm ervaren. Zeker als tijdelijk woonvoorziening zijn Tiny Houses een beleving om in te verblijven. Minimale impact De TINY Combi is circulair gebouwd met zo veel mogelijk natuurlijke bouwmaterialen. De stroom wordt opgewekt doormiddel van zonnepanelen en is volledig van het gas af. Door de hoge isolatiewaarde en ingebouwde vloerverwarming is de woning gedurende het hele jaar voorzien van warmte. Opties als volledig zelfvoorzienend, waterbesparende douchekoppen en het gebruik van regenwater zijn mogelijk binnen TINY concepts!

Op zoek naar pilot locatie's

Samenwerking met Jongerius Invest B.V. en OOK Architecten Om duurzame Tiny House woonomgevingen te realiseren, is TINY een samenwerking aangegaan met projectontwikkelaar Jongerius Invest B.V. en OOK Architecten. Inmiddels zijn de eerste conceptplannen uitgewerkt en is er voldoende kapitaal verzameld voor het realiseren van een eerste woonomgeving met maar liefst 30 Tiny Houses. De eerstvolgende stap is het vinden van een locatie. Wij komen daarom graag in contact met gemeenten die open staan voor onze vernieuwende en duurzame woonconcepten.

Huisvesting

TINY voor mensen die een woning echt nodig hebben Jaarlijks moeten duizenden mensen door huiselijk geweld, echtscheiding of financiële problemen hun woning verlaten. Dit zijn vervelende situaties die ieder van ons kan overkomen. Met TINY concepts kunnen wij in samenwerking met gemeenten deze mensen helpen door hen direct te voorzien van een sfeervolle en betaalbare tijdelijke huurwoning.