Tiny House kopen particulier

Tiny House kopen particulier

Tiny House kopen via tiny.nl

Woon jij binnenkort in een tiny house? Deze TINY heeft het wauw-effect: Duurzaam gebouwd, uniek in z’n soort én knus van binnen. Een huis dat je letterlijk met een auto kan verplaatsen en met minimale impact op de omgeving. Volledig ingericht met woonkamer, slaapvide, keuken met inbouwapparatuur, badkamer en terras.

Als particuliere geinteresseerde kun je voor vragen, bezichtigen of meer informatie contact opnemen met Jochem Verheul (jochem@tiny.nl). Alle modellen zijn nog aan te passen naar eigen wens. Ook beschikken we nog over drie anderen Tiny House modellen.

Bekijk alle modellen
Tiny Parks

Een tiny house kopen

Tiny model Een Tiny House is een knusse, sfeervolle en comfortabele woning die van alle gemakken is voorzien. Net als bij een normale woning, maar dan een stuk kleiner! Onze ontwerpers zijn maanden bezig geweest om een zo efficiënt mogelijke woning te creëren met een oppervlakte van gemiddeld 25m2. Belangrijke pijlers bij het ontwerp waren kwaliteit, duurzaamheid, warm en huiselijk. Onze Tiny Houses zijn verkrijgbaar in een twee- en vierpersoons uitvoering. Aantrekkelijk rendement Onze Tiny Houses hebben een lage aanschafprijs en zijn relatief goedkoop in onderhoud. Ze zijn het gehele jaar tegen aantrekkelijke prijzen te verhuren. Vanwege het unieke belevingskarakter, verhuurt een Tiny House zich praktisch zelf. Hierdoor zijn gasten ook bereidt er meer voor de betalen, wat zich vervolgens vertaalt in een hoger rendement wanneer je het vergelijkt met andere recreatie accommodaties. Eenvoudig te plaatsen Onze Tiny Houses worden gebouwd op trailers en zijn eenvoudig te verplaatsen met een BE rijbewijs. Als een Tiny House eenmaal op locatie is geplaatst, hoef je het huisje alleen nog maar aan te sluiten op het energienetwerk en de watervoorziening. Vervolgens kan het genieten en/of verhuren beginnen! Zeker met verhuurplatformen als AirBnB en Booking kan iedereen vandaag de dag eenvoudig zijn of haar accommodatie verhuren. Met onze full-service oplevering heb je de mogelijkheid om een Tiny House direct met inventaris af te nemen en krijg je ondersteuning van ons in het aanbieden van je Tiny House op het internet.

Waarom Tiny House kopen

  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Bijdragen aan een betere milieu
  • Weinig onderhoudskosten
  • Twee- en vierpersoons uitvoeringen direct leverbaar
  • 5 jaar garantie op alles!

TINY HOUSE

Het begrip Tiny House is ontstaan in Amerika. Inmiddels is het concept ook in Nederland steeds populairder aan het worden. Niet alleen als accommodatie, maar ook als betaalbare en duurzame woning. Tiny Houses zijn klein, maar wel zo praktisch mogelijk ingericht: elke vierkante meter wordt slim benut. Ze zijn er inmiddels in allerlei soorten en maten. Een Tiny House is vanwege het duurzame en knusse karakter de perfecte woning voor mensen die behoefte hebben aan een betaalbare en flexibele woning. Maar ook voor iedereen die meer vrijheid wensen of nodig hebben. Ze zijn namelijk eenvoudig te verplaatsen met de auto. Daarnaast zijn Tiny Houses uitermate geschikt voor de toeristische sector en recreatiebranche als slaapaccommodatie met een hoog belevingsgehalte.

Tiny House kopen

Tiny Houses zijn kleine, maar zeer functioneel ingerichte en opgezette huisjes. Een Tiny House kopen betekent dat je minder geld kwijt bent voor de aanschaf van een woning en minder tijd hoeft te steken in de aanschaf van huisraad. Schoonmaken is zo gedaan en de kosten blijven behapbaar. Een Tiny House kopen is een bijzonder proces. Het is meer dan alleen het kopen van een woning. Je maakt namelijk een bewuste keuze om kleinschaliger te wonen én met minder spullen. Het kopen van een Tiny House kan op steeds meer belangstelling rekenen. Steeds meer mensen geven hun geld namelijk liever uit aan leven dan aan wonen en voelen niet speciaal de behoefte om veel spullen in bezit te hebben. Bovendien zijn er steeds meer alleenstaanden in Nederland en de verwachting is dat dat aantal flink zal oplopen. Daarnaast wordt het voor alleenstaanden en starters steeds lastiger om een hypotheek te krijgen voor een ‘gewone’ woning. Bovendien hebben zij vaak al hogere kosten, waardoor extra financiële ruimte altijd welkom is. Zeker als je veel werkt of vaak niet thuis bent. Genoeg redenen om een Tiny House te kopen, toch?

Tiny House kosten

Wij leveren compleet afgewerkte twee- en vierpersoonsuitvoeringen vanaf €40.000 excl. BTW. Onze Tiny Houses zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen met gemak 20 tot 25 jaar mee. De Tiny Houses zijn circulair gebouwd én met zo veel mogelijk natuurlijke bouwmaterialen. De stroom wordt opgewekt doormiddel van zonnepanelen en is volledig van het gas af. Door de hoge isolatiewaarde en ingebouwde vloerverwarming is de woning gedurende het hele jaar voorzien van warmte. Opties als volledig zelfvoorzienend, waterbesparende douchekoppen en het gebruik van regenwater zijn mogelijk op aanvraag bij het kopen van een Tiny House. Het klinkt aantrekkelijk, toch? Een eigen huisje bezitten voor enkele tienduizenden euro’s. Misschien is het wel dé kans om te wonen in een huis dat al snel helemaal van jezelf is, zonder al te hoge lasten.

Tiny House inrichting

Elke Tiny House woning ziet er natuurlijk anders uit, maar de basis is altijd hetzelfde: een kleine ruimte die optimaal benut wordt voor heerlijk woongenot. Tiny Houses beschikken over alles wat je nodig hebt. De inrichting van een Tiny House bevat altijd een woonkamer met zitplek, een ruimte om te slapen, een keukentje of kitchenette en een badkamer. Sommige Tiny Houses hebben ruimte voor twee personen, terwijl je bij andere Tiny Houses terecht kunt met vier personen. Op die manier is een Tiny House altijd een volwaardige woning, Wist je dat een deel van de Tiny House Movement bestaat uit huisjes die zelfvoorzienend zijn? Dat betekent dat ze bijvoorbeeld zelf groene energie opwekken en water verwarmen met een duurzame zonneboiler. Andere Tiny Houses zijn weer gemaakt van duurzame materialen, Omdat je in een Tiny House met veel minder spullen leeft, draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Win-win!

Tiny House woning

Het grote voordeel van een Tiny House als woning is dat je je eigen duurzame en betaalbare plekje hebt. Als vaste woning of als vakantiehuisje. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid je Tiny House te verhuren. Kies je voor de laatste dan hoef je zelf niets te doen terwijl je wel geld verdient aan je recreatiewoning. Een Tiny House als tweede woning of vakantiehuis is op die manier perfect voor je eigen vakantiebehoefte én om een extra zakcentje te verdienen voor nu of later.

Tiny Combi

De TINY Combi is een knusse, sfeervolle en comfortabele woning die van alle gemakken is voorzien. Net als bij een normaal woning, maar dan een stuk kleiner! De ontwerpers zijn maanden bezig geweest om een zo efficiënt mogelijke woning te creëren met een oppervlakte van 25m2. Belangrijke pijlers bij het ontwerp waren kwaliteit, duurzaamheid, warm en huiselijk. De TINY Combi is te verkrijgen in een twee- en vierpersoons uitvoering.

Flexibel en sfeervol wonen

Onze Tiny Houses worden altijd zo ontworpen, zodat ze eenvoudig vervoerd kunnen worden. Ze worden door professionals in de fabriek gebouwd en daarna kant-en-klaar op locatie gebracht en geplaatst. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Als de Tiny House er eenmaal staat, is hij gelijk bewoonbaar. Binnen één dag verhuizen in een nieuwbouw huisje, het is mogelijk bij TINY. TINY is dé oplossing als het gaat om het creëren van duurzame en tijdelijke woonomgevingen van hoge kwaliteit. Geen containerwoningen of stapelbouw, maar sfeervolle en comfortabele Tiny Houses met een wauw-effect voor de bewoners en omgeving. Waar andere en tijdelijke woonvoorzieningen toch nog een redelijke bouwtijd vergen, zijn onze Tiny Houses binnen 24 uur op locatie te verkrijgen. Daarnaast kunnen onze Tiny Houses eenvoudig worden verplaatst en herbruikt.