Zakelijk

Zakelijk

Tiny levert naast particuliere woonoplossingen ook tiny houses voor de zakelijke markt. Zo leveren we aan bedrijven of overheden die een uitkomst bieden voor het woningtekort, of een uitvalsbasis willen zijn voor de drukte van de stad. We vertellen je graag over ons aanbod.

Tiny bestaat uit een creatieve club mensen die allemaal een passie delen voor Tiny Houses en de recreatiebranche. Door onze ervaring met het opstarten van Tiny Parks in Drenthe, Tiengemeten en de Ardennen, kunnen we meedenken met iedere vraag, bijdragen aan beleving en bovenal grote aantallen Tiny Houses leveren binnen korte tijd.

Recreatie

Met de kennis die we in huis hebben denken we graag mee over jouw recreatiemogelijkheid. Hoe worden onze Tiny’s optimaal geplaatst? En wat komt er kijken bij de realisatie van een tiny house park? Vragen waar we antwoord op hebben.

Meer informatie
Team 2

Gemeenten

Een Tiny als -tijdelijke- oplossing voor het woningtekort, of ter ondersteuning van zelfstandige woonvoorzieningen in de jeugdzorg. Ook gemeenten ondervinden steeds vaker dat een tiny house het duurzame antwoord kan zijn op ruimtelijke of maatschappelijke vraagstukken.

Meer informatie
Team 7

Zorginstellingen

Wanneer een familielid of naaste langdurig -of tijdelijk- in een zorginstelling verblijft, wil je het liefst dichtbij blijven. Tiny biedt niet alleen een uitkomst voor hulpbehoevenden, maar ook voor de mensen daaromheen. Bijvoorbeeld door Tiny’s rondom ziekenhuizen te plaatsen, die speciaal zijn ingericht voor familieleden en naasten.

Bekijk mogelijkheden
Jeugdzorg