Tiny house zorg

Tiny Houses in de zorg

Binnen de zorg (Jeugd, mantel en GGZ) is steeds meer behoefte aan tijdelijke woonvoorzieningen. Vaak worden deze woningen als verlengstuk bij een groepsverblijf geplaatst om cliënten zelfstandig te leren laten wonen of tijdelijk uit de groep te kunnen halen. Wil jij als zorgorganisatie ook de mogelijkheden van een Tiny House project verkennen maar weet je niet waar te beginnen? Geen probleem, wij ondersteunen jou kosteloos in het traject vanaf de aanvraag bij de gemeente, uitwerking van het concept tot de plaatsing van de Tiny Houses.

Tiny house build
Tiny house base

Concept ontwikkeling

Alleen het leveren van Tiny Houses is niet waar ons hart sneller van gaat kloppen. Bij de projecten tot nu toe zijn we altijd betrokken geweest vanaf de eerste tekening tot zelfs het maken van de website. Ons creatief team vertaald jullie zorgvraagstuk naar een haalbaar conceptplan waar alle stakeholders enthousiast van worden.

Bekijk hoe Tiny.nl partner kan zijn voor huisvesting in de zorg

Kennisbank 

Wij zeggen vaak tegen onze klanten “maak je geen zorgen, het wiel is al voor je uitgevonden”. Of het nu gaat om de aanvraag richting de gemeente, het toetsen van de financiële haalbaarheid van het project tot de inrichting van de Tiny Houses zelf. Wij hebben deze wegen al meerdere keren mogen bewandelen en delen deze kennis graag met onze klanten.

Partner indien nodig

Tiny.nl is opgericht door een groep ondernemers met verschillende achtergronden maar allemaal één gezamenlijke passie hebben en dat is “ondernemen” ofwel “dingen” creëren. Onze achtergronden zijn vastgoed ontwikkeling, marketing & productontwikkeling, dit zie je direct terug in tiny.nl maar staan ook altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Zo kunnen wij helpen als gaat om het verkrijgen van investeringengelden, vergunningen of een compleet uitgewerkte businesscase. 

Bekijk onze brochure over Tiny houses in de zorg

{image.image.alt}
Neem contact op over alle mogelijkheden van tiny houses in de zorg. Wij helpen graag met ervaring en advies.

.