Tiny house kopen Nederland

It's time for tiny
Tiny.nl

Hoge kwaliteit

Er gaat niets boven de kracht van de natuur. We gebruiken enkel door de natuur geproduceerde materialen voor de bescherming en comfort van onze Tiny houses.

Duurzaam

Tiny is ontworpen voor de toekomst; van oplossing voor het woningtekort tot een prikkelvrije uitvalsbasis in de natuur. Tiny geeft je tijd, wat je reden ook is.

Compleet

Een compleet huis hoeft niet groot te zijn, maar wel effectief. Tiny brengt je alles binnen handbereik en zorgt dat het ook weer weg kan. Zo hoef je niks te missen.

Betaalbaar

Een fijn en warm huis is een basisbehoefte, geen luxe. Daarom maakt Tiny een knus thuis betaalbaar voor iedereen.

Levertijd

Wij begrijpen de waarde van tijd. Daarom zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk van je Tiny je thuis kunt maken.

Vrienden van Tiny

Off grid variant beschikbaar

Ben je op zoek naar een manier om zelfvoorzienend te wonen zonder afhankelijk te zijn van nutsvoorzieningen? Overweeg dan een volledig off-grid Tiny House.

Meer info
Off-grid tiny house 3

De leverancier voor jouw Tiny House

Wij leveren compleet afgewerkte twee- en vierpersoonsuitvoeringen vanaf €40.000 excl. BTW. Onze Tiny Houses zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen met gemak 20 tot 25 jaar mee. De Tiny Houses zijn circulair gebouwd én met zo veel mogelijk natuurlijke bouwmaterialen. De stroom wordt opgewekt doormiddel van zonnepanelen en is volledig van het gas af. Door de hoge isolatiewaarde en ingebouwde vloerverwarming is de woning gedurende het hele jaar voorzien van warmte. Opties als volledig zelfvoorzienend, waterbesparende douchekoppen en het gebruik van regenwater zijn mogelijk op aanvraag bij het kopen van een Tiny House.

Tiny.nl voor mensen die een woning echt nodig hebben

Wij zijn trots dat we één van de grootste importeurs van Tiny Houses in Nederland zijn. We worden enthousiast van de maatschappelijke bijdrage die wij hiermee kunnen leveren, bijvoorbeeld door mensen te helpen die met spoed een woonruimte nodig hebben. Met tiny.nl kunnen wij in samenwerking met gemeenten op korte termijn sfeervolle, betaalbare en tijdelijke huurwoningen leveren aan hen die dat nodig hebben.

Wij zijn trots dat we één van de grootste importeurs van Tiny Houses in Nederland zijn en we bedrijven en consumenten kunnen voorzien van een betaalbare Tiny House. Maar waar wij als team echt enthousiast van worden zijn projecten waarbij we mensen kunnen helpen die echt per direct een dak boven hun hoofd nodig hebben. Jaarlijks moeten namelijk duizenden mensen door huiselijk geweld, echtscheiding of financiële problemen hun woning verlaten. Dit zijn vervelende situaties die ieder van ons kan overkomen. Met tiny.nl kunnen wij in samenwerking met gemeenten deze mensen helpen. door hen direct van een sfeervolle en betaalbare tijdelijke huurwoning te voorzien.