Tiny houses binnen de recreatie

Tiny houses binnen de recreatie

Een Tiny House als recreatiewoning

Tiny Houses beginnen een steeds belangrijkere rol te krijgen binnen de woning en recreatiebouw. Niet alleen vanwege het steeds grotere aantal 1 en 2 pers. huishoudens maar ook omdat een Tiny House helemaal past in de tijdsgeest van de hedendaagse gast. Waar tien jaar geleden in grote getalen de voorkeur uitging naar “glamping tenten” als ideale accommodatie voor alleenstaande en jonge gezinnen. Zien wij de laatste jaren de behoefte bij deze doelgroep verschuiven naar meer comfort, kleine eco footprint en een unieke ervaring.

Download brochure
Tiny house model Buxus 2

Tiny.nl als partner van TinyParks

De eigenaren van het recreatieconcept “TinyParks” zijn ook medeaandeelhouder binnen TINY Europe. In één jaar tijd hebben zij drie recreatielocaties geopend en in Nederland en België, 24.000 volgers op Instagram behaald en verhuren zij vanuit hun concept meer dan 40 Tiny Houses. Het fijne is, zij vinden het leuk om hun kennis en ervaring te delen met iedereen die “iets” met Tiny Houses binnen de recreatie wil doen.

Tiny house model Buxus 6

Tiny.nl als partner voor de recreatieondernemer

Als recreatieondernemer ben je dagelijks bezig met conceptontwikkeling, prijsstrategieën, herinvesteringen en bezettingsgraden. Het verhuren en of verkopen van chaletwoningen zijn de meeste ondernemers wel bekend mee. Maar hoe zit dit met Tiny Houses. Welke prijs mag een Tiny Houses kosten om deze succesvol te kunnen exploiteren of te verkopen? Over wat voor periode schrijf je een Tiny House af wanneer deze gebruikt wordt als recreatiewoning. Schroom niet om ons te contacten want wij weten meer dan jij wellicht denkt.

Tiny house model Buxus 4

Tiny house als investering binnen de recreatie

Het kopen van een tiny house betekent dat je niet in zomaar een vakantiehuis investeert, maar één met een specifiek design dat een andere doelgroep aanspreekt dan chalet woningen of vakantiewoningen. Juist en unieke karakter van een Tiny House in combinatie met de juiste locatie kan zorgen voor een zeer aantrekkelijk rendement. Zeker met platformen als Air BnB, Natuurhuisje  en Booking.com kan vandaag de dag iedereen een woning verhuren.

Game in tiny house

De nummer één Tiny House leverancier voor de recreatie

Creatieve concept ontwikkelaar en sparringpartner

Eén aanspreekpunt voor de bouw, levering en aankleding

Meerdere modellen standaard op voorraad in onze showroom