Over ons

Klein wonen grote impact.

Wat begon als een droom, groeide uit tot een duurzame oplossing. Het merk Tiny werd opgericht na het succes van zijn ‘grote broer’ Tiny Parks, want de behoefte aan een uitvalsbasis bleek groot. Een plek om te ontsnappen aan de stadsdrukte, een plek om veilig te kunnen re-integreren of een tijdelijk thuis.

En zo begon de reis; van de start van het éérste Tiny recreatiepark, tot leverancier van ons eigen tiny house merk. Van natuurlijke recreatiehuisjes tot permanente woningen. Inmiddels is Tiny uitgegroeid tot een duurzaam merk dat zich met net zo veel liefde inzet voor de mens, als voor de aarde. Tiny is op een missie om mensen in heel Nederland een thuis te geven. Een tijdelijk thuis, een extra thuis of een eerste thuis. Wat je behoefte ook is, het is tijd voor Tiny.

Showroom

Wij beschikken als enige in Nederland over een echte showroom waar verschillende modellen volledig ingericht te bekijken zijn. De inrichting is verzorgd door design en ontwerp bureau studio Zuyd.

Voorraad

Naast onze showroommodellen hebben wij twee tiny houses op voorraad die direct leverbaar zijn. Ideaal wanneer je niet wilt wachten of urgent een Tiny House nodig hebt.

Volume

Tiny.nl beschikt over importlicenties van drie fabrieken uit drie verschillende landen met een totale leveringscapaciteit van 220 Tiny Houses per jaar. Alle Tiny Houses voldoen aan de Europese en Nederlandse standaarden.

Conceptontwikkeling

Tiny.nl is ontstaan vanuit het succesvolle recreatie concept TinyParks. Met een review score van 9.6 en 24.000 volgers en drie locaties één jaar hebben wij de ervaring in huis om als creatieve sparringpartner mee te denken met onze klanten.

Maak kennis met…

Team 1
Team 2
Team 3
Team 4
Team 5
Team 6