Image Alt

Over ons

Leverancier Tiny Houses

OVER ONS

Het begrip Tiny House is ontstaan in Amerika. Inmiddels is het concept ook in Nederland steeds populairder aan het worden. Niet alleen als slaapaccommodatie, maar ook als betaalbare en duurzame woning.

Onze liefde voor Tiny Houses is ontstaan in 2019 vanuit tinyparks.nl, waarmee wij sinds een jaar kleinschalige en intieme kampeerlocaties creëren in Nederland met Tiny Houses. Voor TinyParks hebben wij tal van bouwers in Nederland, Duitsland, Polen en China bezocht, op zoek naar dé leverancier die voor ons de beste Tiny Houses kon bouwen. Deze hebben we uiteindelijk gevonden in Oost-Europa. Al snel kregen we verzoeken van vrienden, campings en zelfs een projectontwikkelaar om onze Tiny Houses te kopen. De hoogwaardige afwerking, scherpe prijzen en het unieke ontwerp onderscheidt ons van alle overige aanbieders in Nederland. Het was dus voor ons een logische en kleine stap om TINY op te richten zodat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van onze Tiny Houses.

TINYPARKS – TINY HOUSE BOSHOTEL

De Tiny Houses op onze website gebruiken wij dus ook voor onze eigen business. Je kan er dan ook 100% op vertrouwen dat onze tiny houses van zeer hoge kwaliteit zijn tegen een scherpe prijs. Over TinyParks: Een prachtige kleinschalige bestemming om de drukke stad tijdelijk te ontvluchten, een plek om weg te dromen in een natuurlijke omgeving en in een duurzame accommodatie, die van alle gemakken is voorzien. Met deze gedachte zijn Jochem Verheul en Patrick Ligthart met TinyParks gestart tijdens de corona-periode in 2020. Waar grote recreatieparken zich voornamelijk focussen op gezinnen en/of ouderen met complete dorpen willen, wij juist met TinyParks terug naar het kleinschalige en intieme kampeergevoel, zoals wij dat van vroeger zelf kennen.

Jochem Verheul

By Sales Director

Patrick Ligthart

By Operationeel Manager
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor