Tiny house kopen recreatie

Tiny house kopen recreatie

Wil jij een Tiny House kopen als aanvulling op jouw recreatieplek? Maak kennis met TINY: leverancier en conceptontwikkelaar in Tiny Houses. Tiny House uitermate geschikt voor de toeristische sector en recreatiebranche als slaap-accommodatie met een hoog belevingsgehalte. Wij leveren compleet afgewerkte twee- en vier-persoons uitvoeringen vanaf €40.000 excl. BTW inclusief transport en maar liefst 5 jaar garantie op alles. Onze Tiny Houses zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen met gemak 20 tot 25 jaar mee.

Tiny House

Het begrip Tiny House is ontstaan in Amerika. Inmiddels is het concept ook in Nederland steeds populairder aan het worden. Niet alleen als accommodatie, maar ook als betaalbare en duurzame woning. Tiny Houses zijn klein, maar wel zo praktisch mogelijk ingericht: elke vierkante meter wordt slim benut. Ze zijn er inmiddels in allerlei soorten en maten. Een Tiny House is vanwege het duurzame en knusse karakter de perfecte woning voor mensen die behoefte hebben aan een betaalbare en flexibele woning. Maar ook voor iedereen die meer vrijheid wensen of nodig hebben. Ze zijn namelijk eenvoudig te verplaatsen met de auto. Daarnaast zijn Tiny Houses uitermate geschikt voor de toeristische sector en recreatiebranche als slaapaccommodatie met een hoog belevingsgehalte.

Tiny House kopen

Tiny Houses zijn kleine, maar zeer functioneel ingerichte en opgezette huisjes. Een Tiny House kopen betekent dat je minder geld kwijt bent voor de aanschaf van een woning en minder tijd hoeft te steken in de aanschaf van huisraad. Schoonmaken is zo gedaan en de kosten blijven behapbaar. Een Tiny House kopen is een bijzonder proces. Het is meer dan alleen het kopen van een woning. Je maakt namelijk een bewuste keuze om kleinschaliger te wonen én met minder spullen.

Tiny House kosten

Wij leveren compleet afgewerkte twee- en vierpersoonsuitvoeringen vanaf €40.000 excl. BTW. Onze Tiny Houses zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen met gemak 20 tot 25 jaar mee. De Tiny Houses zijn circulair gebouwd én met zo veel mogelijk natuurlijke bouwmaterialen. De stroom wordt opgewekt doormiddel van zonnepanelen en is volledig van het gas af. Door de hoge isolatiewaarde en ingebouwde vloerverwarming is de woning gedurende het hele jaar voorzien van warmte. Opties als volledig zelfvoorzienend, waterbesparende douchekoppen en het gebruik van regenwater zijn mogelijk op aanvraag bij het kopen van een Tiny House.

Tiny House inrichting

Elke Tiny House woning ziet er natuurlijk anders uit, maar de basis is altijd hetzelfde: een kleine ruimte die optimaal benut wordt voor heerlijk woongenot. Tiny Houses beschikken over alles wat je nodig hebt. De inrichting van een Tiny House bevat altijd een woonkamer met zitplek, een ruimte om te slapen, een keukentje of kitchenette en een badkamer. Sommige Tiny Houses hebben ruimte voor twee personen, terwijl je bij andere Tiny Houses terecht kunt met vier personen. Op die manier is een Tiny House altijd een volwaardige woning,

Tiny House woning

Het grote voordeel van een Tiny House als woning is dat je je eigen duurzame en betaalbare plekje hebt. Als vaste woning of als vakantiehuisje. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid je Tiny House te verhuren. Kies je voor de laatste dan hoef je zelf niets te doen terwijl je wel geld verdient aan je recreatiewoning. Een Tiny House als tweede woning of vakantiehuis is op die manier perfect voor je eigen vakantiebehoefte én om een extra zakcentje te verdienen voor nu of later.

Tiny combi

De TINY Combi is een knusse, sfeervolle en comfortabele woning die van alle gemakken is voorzien. Net als bij een normaal woning, maar dan een stuk kleiner! De ontwerpers zijn maanden bezig geweest om een zo efficiënt mogelijke woning te creëren met een oppervlakte van 25m2. Belangrijke pijlers bij het ontwerp waren kwaliteit, duurzaamheid, warm en huiselijk. De TINY Combi is te verkrijgen in een twee- en vierpersoons uitvoering.

Flexibel en sfeevol wonen

Onze Tiny Houses worden altijd zo ontworpen, zodat ze eenvoudig vervoerd kunnen worden. Ze worden door professionals in de fabriek gebouwd en daarna kant-en-klaar op locatie gebracht en geplaatst. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Als de Tiny House er eenmaal staat, is hij gelijk bewoonbaar. Binnen één dag verhuizen in een nieuwbouw huisje, het is mogelijk bij TINY.